Eksperiencë mbi 10-vjeçare

Shoqëria “LEVENDI” shpk me Administrator Z. Arben Levendi, e regjistruar në Gjykatën e Tiranës me vendim nr. 24916 datë 10.01.2000 dhe në zyrën e taksave me NIPT K11315001N dhe Kod Fiskal 3708862, ka një grup specialistësh të deklaruar në zyrën e punës e sigurimeve, ka një eksperiencë mbi 10-vjeçare në prodhimin dhe montimin e: xhamave të  çdo lloji dhe përmase, me duralumin prerje termike, të blinduar, të ftohtë, kangjella inoksi me tubo e xhama, veshje etalbondi, ndarje zyrash, porta me fotoelementë etj.

Cilësi, shpejtësi dhe korrektësi

Cilësia, shpejtësia, korrektësia e firmës sonë ka bërë që firma serioze ndërtimi të na besojnë objektet e tyre “Edil AL-it”, “Best Construction”, “Helka”, “Kika”, “Haxhiu”, “A.I.C”, “Bojken”, “Tir Hino Giron”, “Orion Ndërtim Vila”, është punuar me Alumin e xham të blinduar në kancelaritë diplomatike të Ambasadës Austriake, Konsullatës Italiane në Shkodër, Ambasadës Hollandeze etj. Në Bankat: “Raiffaisen”, “BKT”, “Alfa”, “NBG”, “Emporiki”, ”Credins”, “Tirana Bank”, “B.Popullore”, “Bis Banke”etj. Në qendrat komerciale: “QTU”, “Cyti Park”, “Qendra Kristal”, “Kullat Binjake”, “Hotel 15-katëshi” etj. Shoqëria “LEVENDI” ju ofron produkte me çertifikatë të lëndës së parë nga importi, të sistemit “METRA”, “DOMAL UNO”, “ALUMIL”.