Mirësevini në website-in tonë!

Tashmë me website-in e tij më të ri, Levnendi shpk, prezanton për të gjithë klientët e tij shërbimet që ofron, fotogaleri si edhe mënyrat e kontaktit. Kompania jonë zotëron një eksperiencë mbi 10-vjeçare në prodhimin dhe montimin e: xhamave të  çdo lloji dhe përmase, me duralumin prerje termike, të blinduar, të ftohtë, kangjella inoksi me tubo e xhama, veshje etalbondi, ndarje zyrash, porta me fotoelementë etj.