Xhama

Prodhim dhe montim i xhamave të çdo lloji dhe përmase.

Duralumin

Punime të ndryshme duralumini për ambjentet tuaja.

Kangjella Inoksi

Kangjella të shumëllojshme inoksi me tubo e xhama.

Veshje Etalbondi

Veshje të jashtme prej etalbondi për ndërtesat tuaja.

Ndarje Zyrash

Fasada xhami si edhe duralumini për ndarjen e zyrave.

Porta me Fotoelement

Porta me fotoelement për biznese dhe qendra tregtare.