null

Cilësi

Produkte me çertifikatë të lëndës së parë nga importi.

null

Shpejtësi

Transport dhe montim i shpejtë në çdo kohë.

null

Korrektësi

Shërbim korrekt sipas preferencave të klientit.

null

Profesionalizëm

Staf i përkushtuar dhe profesional në çdo shërbim.

Shërbimet Tona

Levendi shpk zotëron një eksperiencë mbi 10-vjeçare në prodhimin dhe montimin e: xhamave, duralumin me prerje termike, të blinduar, të ftohtë, kangjella inoksi, veshje etalbondi, ndarje zyrash etj.

0
Projekte të Përfunduara
0
Klientë të Kënaqur
0
Profesionistë
0
Shërbime të Ndryshme

Punime te Ndryshme

Cilësia, shpejtësia, korrektësia e firmës sonë ka bërë që firma serioze ndërtimi të na besojnë objektet e tyre. Më poshtë paraqesim vetëm disa prej tyre:

Mbetemi përherë në dispozicion, ndaj mos hezitoni të na kontaktoni

Nëse dëshironi të bashkëpunoni me ne